Матрац топпер Flip Granat cocos/Гранат кокос

106224
7056 грн

Доставка і оплата

 Доставка
«Нова Пошта»

Самовивіз

з нашого складу (м. Рівне)
безкоштовно.
з служби доставки
по тарифам перевізника.

Адресна доставка

Кур'єром
по тарифам перевізника.

Оплата/Накладений платіж

Сумма передплати оговорюється в індивідуальному порядку.

Занесення і збір

Занесення і збір меблів у ціну товара не входят.

Гарантія

Гарантії від виробника.
Повернення/обмін товару протягом 14 днів.

 

Опис

Переваги матраца Flip Granat cocos від виробника Matroluxe

Щоб купити матрац Flip Granat cocos від Matroluxe, не потрібно виходити з дому. Оформляйте замовлення онлайн з доставкою по Україні. Модель виготовлена ​​з високоякісних та гіпоалергенних матеріалів. Вона призначена для регулювання жорсткості спального місця, сну на підлозі, занять спортом, подорожей та ін. Завдяки функції скручування її можна легко скрутити та прибрати у шафу.

Переваги:

  • екологічна чистота та безпека;
  • тривалий термін експлуатації;
  • практичність та надійність чохла;
  • гарантія якості від виробника;
  • позитивні відгуки від покупців.

Жорсткість матраца

Виріб володіє третім ступінем жорсткості. Середньо-жорстка поверхня є неймовірно комфортною та підходить більшості користувачів. Вона дозволяє моментально розслабитися, міцно заснути та повноцінно виспатися. Після сну на такому матраці відсутня крепатура, відчуваються бадьорість та приплив енергії. Середня жорсткість досягається завдяки комбінуванню м'якої піни Latex Foam та жорсткої кокосової койри. Такий тандем здатний впоратися з будь-якими нерівностями спального місця та зробити його більш комфортним.

Кокос

Вирішивши придбати матрац Flip Granat cocos в інтернет-магазині Matroluxe, ви можете не сумніватися в його ортопедичних властивостях. Адже одним з основних наповнювачів виступає кокосова койра. Це натуральний матеріал із кокосового волосся. Він відрізняється жорсткістю та пружністю, якими незмінно володіє ортопедична поверхня. Завдяки наявності кокосу забезпечується правильний розподіл навантаження та належна підтримка хребта. Крім цього, наповнювач має тривалий термін експлуатації, добре пропускає повітря, не гниє і не розсихається.

Тип матраца

Ця модель відноситься до типу двосторонніх. Незважаючи на це, ціна матраца Гранат кокос є вельми демократичною. Двосторонні вироби є дуже довговічними. Завдяки можливості постійно перевертати матрац наповнювачі у ньому не злежуються. Таким чином, виріб протягом усього періоду експлуатації зберігає свої первозданні властивості. Графік зміни сторін, якого рекомендують дотримуватись фахівці нашої фабрики, — раз на півроку. Цього цілком достатньо, щоб поверхня не деформувалася.

 

Висота
7 см
Характеристики
Тип матрасу
Двостороній
Коллекція
Flip
Чехол
На блискавці
Жорсткість
Середньої жорсткості
Наполнение матраса
Латекс
Ефект Зима/Літо
Ні
Тип пружинного блоку
Безпружинний
Висота
7
Навантаження
120 кг
Постачальник
Матролюкс
Фото
Відгуки 0
Ваша оцінка
Інші товари із колекції «Flip»
Схожі товари